Gästbloggning!!!

Hej Ellen här! Tycker Nathalie är lite dålig på att blogga så jag gör ett inlägg! Idag har jag och Nathalie tittat på My fair lady och inget mer. Just nu är natti i dushen och ska fixa sig sen ska vi dra hem till mig och kolla på mer film! Har det så bra!


SÖNDAG

Ska på childhooddagen på grönan idag där bla. Veronica Maggio uppträder!

Nice Fredag

Heejheeje, igår hade jag ett helt tjejgäng hemma hos mig, det var superkul! På kvällen satt vi vid klipporna och åt tacos och sedan spelade vi in en musikvideo haha! Nu ska jag kanske in till stan, vi får se! puss!


Satan i Gatan

Shit vad jag älskar henne! Hon är min gud, jag ska på hennes konsert har jag bestämt.
Sitter just nu och gör inte så mycket, dagen har varit skit, var uppe till typ 7 i söndags så jag är inte direkt världens piggaste just nu...Har bara varit på dåligt humör typ annars var det som vanligt, puss på er SÖTINGAR!



Satan i gatan vad jag älskar er ni är världens mest underbara!

Söndag

Heej jag bloggar skitdåligt hahah, idag ska jag typ vara med mamma eftersom personen jag skulle varit med inte svarar.... men i alla fall ikväll så ska jag sova hos Siri J med några vänner det kommer nog bli väldans trevligt. Jag ska försöka börja blogga om saker som är mer intressant i framtiden jaaag loovar!



skitsnygg morgontjej

Lördag

Heeeej nu ska jag och Vera dra in till min skola för att gå på vårfesten haha! Det blir väl trevligt, sedan ska vi gå träna med Anna, och ikväll ska jag typ inte göra något alls.... :/ men bloggar sen!

Vera is in tha houuse!!

Hälsningar från Kersti sisters!

Min underbara

Grattis underbara bästis! Nu är du fjortis tänk vad tiden har gått fort ,vi har känt varandra i snart 3 år! Hoppas att din dag har varit grym och att du har fått fina presenter. Jag älskar dig mycket mycket mycket!




RSS 2.0